#metoo

“Jeg er blevet for gammel til det her lort” Det var aften. Snart den 1. december. Karen og jeg, sad og kiggede på hinanden over en flaske Lagavulin. Den der er 16 år gammel. Fyldt med lagret løsrevet, levet visdom fra vandet og jorden i området, hvor flaskens gyldne indhold blev til. Samtalen, var et ganske aktuelt emne, Kommunalvalget 2017.

“Slagsmålet i disse tider er åbenbart mellem dumme fedladne hvide mænd og krigsliderlige feminister – måske de begge to skulle bruge #metoo?”

Karen grinede overbærende, på begge kombattanters vegne. På trods af decideret valgsnyd med valgplakater, af den lokale venstre-kandidat, Ulrik Kølle, ved valgstedet i Bagenkop, så lykkedes det ham ikke at vinde.

Ulrik Kølle fik kun overtalt ca. en tredjedel af de lokale til at stemme på sig; men der er langt fra ca. 250 personlige stemmer, og op til de mere end 2000 personlige stemmer som den flinke mand Tonny, fra SF fik.

Med en stemmedeltagelse på lige knap 70% og omtrent 10.000 stemmeberettigede, så var det en hård, og temmelig brat opvågning, for øens dumme fedladne hvide mænd.

Baggrunden

Historien kort er at, deltidsbarnet, Karen, og jeg mødte op til den lokale valghandling i Bagenkop lige før festen skulle til at begynde. Da vi ankom, kunne vi konstatere at der sad flere valgplakater for venstre, på flere af bilerne, der holdt parkeret udenfor.

Jeg startede med at gøre et par af de valgtilforordnede, der rendte rundt udenfor, opmærksomme på overtrædelsen. De reagerede med en helt igennem fantastisk ligegyldighed, som om at det faktisk ikke ragede dem. Jeg fandt flere at henvende mig til – stadigvæk uden synderligt held.

Derfor tog jeg sagen i egen hånd, og fjernede alle plakaterne fra bilerne og samlede dem i en bunke på fortovet ved parkeringpladsen. Bedst som jeg var ved at tage billeder af ugerningen, kom den øverste valgstyrer belejligt ud, nogen havde åbenbart reageret på min henvendelse.

Det viste sig, at det var ingen ringere end Ulrik Kølle selv. Den lokale spidskandidat. Det var som at se et fedt svin gå på to ben. Store runde øjne, der var på nippet til at poppe ud af hullerne i hovedet, fordi der var alt for meget fedt inde bagved. Omkredsen på maven var flere gange større end højden på bæstet, der straks begyndte at puste sig op og pisse sit territorium af.

Her var det nemlig ham som bestemte måtte jeg forstå. Jeg gjorde ham opmærksom på valgreglerne, der forbyder al markedsføring af kandidater og partier på matriklen, der udgør valgstedet. Han benægtede ethvert kendskab til de pågældende regler, og gjorde alt hvad der var i hans magt for at intimidere min person.

Det var uden held, fordi jeg skruede mere op for charmen, i takt med at han blev mere og mere rød i fjæset. “Det er faktisk dit ansvar at den slags ikke sker på valgstedet din klovn” “Det skal du ikke blande dig i” “Nå skal jeg ikke … Det er fandme bare ærgerligt for dig din idiot, fordi jeg har ikke tænkt mig at holde kæft”.

Diskussionen forsatte højtlydt helt ind til valgstedet, hvor valghandlingen blev erklæret for åben, med tydelig hvisken i krogene. Den slags havde man åbenbart ikke set før på de kanter. Det med at følge de officielle spilleregler, var vidst mest ment som noget vejledende, for den praktiske udførelse af valghandlingen.

Ulrik Kølle, forsøgte ellers det bedste han kunne for at intimidere mig; han forsøgte at puste sig op overfor mig, fordi jeg gjorde min borgerpligt. Ja, jeg sagde borgerpligt! Ved du hvad det ord betyder? Det betyder det samme som menneskepligt!

Menneskepligt

Når nogen begår overgreb på dig, eller andre mennesker, så har du pligt til at råbe op og gøre andre opmærksom på, at vedkommende ikke kan finde ud af at opføre sig ordentligt.

Det er den eneste kendte, og mest effektive metode til at stoppe bøllernes overgreb på.

Lige nu tænker du måske, at det kan man da ikke i et moderne civiliseret, og demokratisk samfund … du er muligvis blevet underlagt samfundsdoktrinen fra barnsben af; opdraget til, at vi skal tale pænt til hinanden eller skrive en velformuleret klage på korrekt dansk. Autoritetstro, er et andet velkendt ord, der beskriver den lidelse flertallet lider af. Måske også dig?

Vi er ikke blevet opdraget til at turde sætte spørgsmålstegn ved autoriteternes magt; vi tager lægens ord for gode varer, når han anbefaler medicin til din lidelse; når damen på kommunen siger, at de ikke kan hjælpe dig, så går du slukøret hjem; når politikerne peger fingre af en bestemt gruppe, så hopper mange beredvilligt med på galejen; når kræftens bekæmpelse sælger lyserøde armbånd, så forsvinder kræften helt af sig selv … men kun brystkræften, fordi de andre kræftformer er ikke lige så vigtige. De har jo ikke bryster! Ellers må du gro et overskæg for at bekæmpe den næstbedste kræft.

Eller når banken desværre må lukke for dine lånemuligheder, fordi tiderne er lidt trængte. Det uanset om du risikerer at må gå fra hus og hjem, og efterfølgende, resten af dit liv skal møde op i fogedretten, år efter år indtil du dør, for at dokumentere, at der ingen bedring er i din økonomi. Gældssanering giver man kun til de velstillede; du ved, dem med de velordnede forhold.

Når #metoo-bevægelsen går banjo på nettet, så gælder det primært for kvinder, altså dem der befinder sig i de øverste luftlag af samfundssystemet – og det handler om alle slags overgreb; fra en hånd på låret, et klap i numsen, seksuelt nedladende tale, dickpick og til voldtægt. Hvis du er mand og har været udsat for overgreb, så er det den forkerte fest du deltager i.

På få uger lykkedes det #metoo-bevægelsen, at lave den lyserøde finte; på få uger fik de overtaget retten til at definere, hvad der er vigtigt, og hvordan det skal forståes; voldtægt er et overgreb; et seksuelt overgreb. Ikke voldtægt, men at nogen har forgrebet sig på et andet individ; udført af et mandligt individ – ikke på et mandligt individ, men kun et kvindeligt individ. Kun en kvinde kan blive udsat for et overgreb, og der er åbenbart ikke forskel på at blive gramset på, eller at blive voldtaget. Det er overgreb det hele … hvis du altså er kvinde. Ligesom med kræft. Det er kun rigtigt, hvis du har bryster! Eller er rimeligt kendt i forvejen!

Ordenes betydning

Det er som om, at flertallet har svært ved at skelne tingene fra hinanden, så lad mig hjælpe dig lidt på vej; voldtægt, er når nogen tvinger dig til sex; enten via fysisk magtudøvelse, eller via psykisk magtudøvelse – førstnævnte går jeg udfra ikke kræver nærmere forklaring. Sidstnævnte er f.eks. når børn bliver voldtaget. Her beskrives det fagligt; at barnet er blevet udsat for seksuelt misbrug eller seksuelle overgreb, eller slet og ret; at der er blevet begået overgreb på barnet.

Kan du se, hvad der skete med ordene, og forklaringerne efterhånden som vi bevægede os igennem de forskellige autoriteters fagsproglige verdensbilleder?

Autoriteterne skaber en distance mellem handlingen og ordet. Pludselig er voldtægt ikke længere; at nogen bruger vold, i en eller anden form, til at underlægge sig et andet menneske; at nogen, med vold, tager, hvad nogen ikke har givet dem lov til at tage …

Når en idiot i nattelivet rager på dig, uden at have fået lov, så er det et overgreb, ikke en voldtægt. Vedkommende fortjener som minimum en højlydt sviende flad, efterfulgt af et knæ i løgene. Og hvis adfærden forsat fejler; et tvungen kursus i, hvordan man behandler andre mennesker.

Folk som Peter Aalbæk fortjener at blive skammet ud i offentligheden, og de må meget gerne miste samtlige af deres privilegier i processen; de privilegier, der har gjort dem blinde for deres egen adfærd, overfor de andre individer, i den verden vi alle lever i …

Og nu nærmer vi os sagens kerne. Overgrebskulturen, som fastholdes af autoriteterne; lederne af de såkaldte ordnede funktioner i civilsamfund, der aldrig bliver udfordret; og når de falder, så bliver de hurtigt erstattet af andre nye autoriteter, der med lynets hast har glemt, hvad de erstattede – se blot på Alternativet i KBH. De kæmpede de svages sag, i medierne, op til kommunalvalget. Men nu hvor de har vundet rigelige pladser, så vælger deres leder at blive festborgmester – i stedet for at gøre det, som de lovede de ville!

Det eneste reelle alternativ, der er ved Alternativet, er deres “alternative” retoriske metoder til at rage magten til sig på …

Og på den måde forsætter de politiske overgreb på folket, der forsat tror de lever i et folkestyre, også kendt som et demokrati, uden at det har nogen nævneværdig konsekvens for dem, der begår overgrebene; der blot forsætter spillet om magten, hvor dem der var før, slap grebet om folkets strube …

#youtoo

#metoo bevægelsen har fået sat gang i en vigtig debat,  og muligvis fører det til at nogen begynder at opføre sig bedre overfor hinanden, men så længe vi ikke tager fat i de latente problemstillinger, de grundlæggende overgrebsstrukturer, der er indbygget i de systemer, der holder sammen på vores samfund, så sker der ikke en skid udover det sædvanlige …

Pludselig er det sædvanlige blevet til et “problem” et offentligt kendt problem, der havner i medierne, fordi ingen gad at tage sig af problemerne i deres spæde begyndelse … omfanget eskalerer – ligesom overforbruget af penicillin i svineindustrien … fordi flertallet ikke lytter og handler, når de har mulighed for det … og til sidst, når lortet kører i journalistisk rotation, så kommer der en forkvaklet politisk reaktion … ord bliver sagt og skrevet, lovgivning loves; magtbeføjelser udvides … og sagerne forsvinder lige så hurtigt igen som de var fremme … hverdagen sætter ind, og tingene forsætter som de plejer; dem i toppen fik fyldt os med lort … ganske som de plejer … igen og igen!

Og i morgen serverer de sikkert igen stegt gris, for de fede hvide svin i den lokale vælgerforening – ligesom de gjorde i går, fordi de dumme fedladne hvide mænd, de bestemmer skam stadigvæk efter næste valg.

Også her på Langeland, hvor den vindende spidskandidat fra SF også er en mand. En hvid mand, der har aftjent sin værnepligt i fagbevægelsen, og som iøvrigt har medtaget de skamskudte jammerrøve fra Venstre, som en del af den brede konstituering.

Det skulle jo så nødigt have en konsekvens for dem, der har misbrugt deres indflydelse for egen vindings skyld.

Nu havde vælgerne jo også frataget dem 6 af de 10 mandater, de havde før valget. #metoo #tudekiks #youtoo

Nødhjælpsindustrien

Den næste skandale, der kommer frem og forstyrrer i medieglansbilledet, med børn eller voksne, der er blevet voldtaget eller oplever alvorlige overgreb af en eller flere syge idioter, er højst sandsynligt lige rundt om hjørnet, fordi de fleste ikke reagerer på faresignalerne, når de møder dem – på trods af en hektisk mediebevågenhed – ligesom de fleste ikke reagerer på realiteterne; at en stor del af de mennesker, der er havnet på overførselsindkomst, har en gyldig grund – og den grund hænger ofte sammen med en eller anden form for overgreb, der har påført vedkommende et eller flere gravalvorlige traumer, og det leder oftest til en eller anden form for misbrug med ødelæggende effekt for vedkommendes liv og levned.

Det at så mange strander i systemet, har medført en endnu mere sygeliggørende hjælpeindustri, der forsætter med de personlige overgreb på det stakkels menneske, som er landet på socialrådgiverens skrivebord – fordi sagsbehandleren i virkeligheden er kommunens rådgiver, der rådgiver borgeren om kommunens begrænsede muligheder for at hjælpe borgeren.

Og rådgiveren er pludselig blevet til en rigid sagsfornægter, der slet ikke vil fatte; at det måske begyndte med, at nogen tog noget fra det pågældende menneske, uden at have fået lov! De glemmer simpelthen, i deres sygelige administrationsiver, at: individets ret til selvbestemmelse er ukrænkelig.

Det var derfor, at det eskalerede da nazisterne havde magten i Tyskland. Det var det der skete i USSR – det er hvad der sker, når menneskedyret organiserer sig. Der er altid nogen, der skal være nederst i hierakiet. Nogen man kan hakke på. Nogen der skal være underlagt magtelitens syge luner.

Bevares, de fleste af de her mennesker, som er ansat i hjælpeindustrien, er sikkert ganske velmenende. De har sikkert gode intentioner, ligesom lovgrundlaget, muligvis også var det, engang, for længe længe siden.

Prøv at se på de talrige NGO’er, der meget gerne vil hjælpe de stakkels nødlidende med nødhjælp, gratis sko, billige ris fra USA … ja selv æg, har de fået tilsendt fra en frikirke, i USA.

Resultatet af den “velmenende” hjælp har mange konsekvenser; lokalproduktionen skranter, fordi hvorfor købe lokalt produceret sko, når der kommer en bus med gratis sko fra Toms i næste uge (ikke at forveksle med den danske chokoladeproducent, se link) – eller hvad med på Tahiti, hvor USA, var så flinke at sende gratis ris efter det forfærdelige jordskævl – efterfølgende “fik de lov” til at købe dem billigt, så billigt at det ikke længere kunne betale sig, for de lokale at dyrke risene selv, som de plejede at gøre før jordskælvet.

Og samtidigt med det, tjener dem der er ansat i hjælpeindustrien, styrtende med penge; ligesom de organisationer, som de er ansat af, skovler absurde mængder penge hjem; så de kan forsætte med deres ublu og skræmmende markedsføring om, at vi skal hjælpe de nødstedte; altså dem der arbejder med at hjælpe de nødlidende.

Hele scenariet minder på alt for mange områder, om nødhjælpsindustriens indtog i det danske velfærdssystem. Prøv selv at slå op i nationalbudgettet,  og se hvor absurd mange penge, der bruges på at HOST, tyrannisere HOST, undskyld … hjælpe dem, der er havnet på den nederste hylde i samfundet.

I stedet for at hjælpe dem der trænger, så hjælper systemet primært dem, der er beskæftiget med at sætte de rigtige flueben og fordele de sørgelige krummer der er tilovers, når de har fået deres del af det svulmende kagebord.

Den grundlæggende præmis

Du tænker måske ikke så meget over det, når du flere gange om ugen, sjosker ned i det lokale supermarked for at købe ind …

2 pakker pasta, hakkede tomater på dåse, tomatpure på tube (det er så smart!), 500 gram hakkekød (dansk produceret, naturligvis!), 2 liter økologisk minimælk (win-win, godt for dyrene og godt for miljøet, godt for vægten!), 1 pakke rugbrød i skiver (hvorfor bruge tid på at skære det selv!), 1 sønderjysk spegepølse, mellemlagret ost i skiver, 1 pakke kærgården, 1 pose økologiske gulerødder, hvidløg, løg, 1 pose franske kartofler, og for 32,97 kroner bland-selv slik, en sæk med lugtfri kattegrus – og en plastikpose (fordi du igen, igen, glemte at tage en fra den hastigt voksende bunke derhjemme!).

Du brokker dig på den typiske og klassiske danske facon; med passiv-aggressiv grynten og sukken, venter du på at det bliver din tur i køen. Gennemsnitstiden det tager at overstå ens daglige indkøb, er ca. 12 minutter.

12 minutter tager det for dig, at gå på jagt efter din føde.

12 minutter om dagen, var den tid som De Antisociale Demokrater, ville have du skulle give gratis, for at vi kunne fastholde illusionen om et velfærdssystem, der hjælper dem, der rammer bunden.

12 minutter er den tid det gennemsnitligt tager at se et afsnit af Jul på Vesterbro.

Mindre end 12 sekunder, er den tid det tager for dig at vælge, om det skal være den røde eller den grønne knap, når kærligheden er på valg.

Fødekæden

Pasta består af mel, vand, olie, salt, og nogen gange indgår der også æg i opskriften. Det hele produceres oftest på fabrikker, og gerne af underbetalte mennesker. De laver det af naturlige produkter, som er produceret af mennesker der, igen, ikke altid får en anstændig løn – er der æg i, inkluderer det høns … som under kummerlige forhold, giver menneskedyret det som menneskedyret ønsker … føde. Hønsene har ikke et reelt frit valg. De bliver født til at brødføde os; ligesom koen og dens kalv, der unaturligt bliver taget fra den, fordi menneskedyret skal bruge morens mælk. Det ender altid med det ultimative overgreb, døden.

Heldigvis for os “frie” stakler, der ikke fører kniven, har industrien lavet en masse farvestrålende reklamemateriale, så vi kan få en smuk ide om at dyrene lever et naturligt og rigt liv, i balance med deres medfødte natur, inden vi slår dem ihjel … altså, efter at vi har udpint og begået sindsyge fatale overgreb på dem; altså inden vi har pakket dem ind i praktiske og prangende plastikbakker.

Og det er ikke kun dyrene, som vi har formået at misbruge. Det er alle jordens kredsløb, som vi har evnet at omsætte til noget vi kan udnytte. Mennesket er f.eks. lykkedes med at smelte pap, plastik og aluminium sammen, så det er tæt på umuligt at genanvende de enkelte dele, således at de kunne indgå i et nyt kredsløb. Til gengæld er vi gode til at brænde lortet af.

Vi skal jo have varme og mad på bordet forståes det. Og overgrebene har også fået et fint politisk korrekt stempel: anbefalet af dyrenes beskyttelse. Min anke er: hvis “man” virkelig ønskede at beskytte dyrene, kunne man jo lade være med at slå dem ihjel til at starte med.

Men det er jo heller ikke alle dyr som vi piner og plager til døde med fysisk tortur. Nogen dyr har en blød pels og en nuttet insta-youtube-attitude, og dem vil vi helvedes gerne bruge tusindvis af kroner på at helbrede, hvis de f.eks. får kræft af den unaturlige dåsemad vi serverer for dem. De skal jo spise godt. Ligesom os mennesker.

Menneskedyret

Menneskedyret, den ultimative hersker over alt liv, og, i særdeleshed, død på jorden. Og særligt, hvis du er en fedladen hvid mand som Ulrik Kølle, fra Bagenkop. Han kunne ikke, sammen med sine andre venstre-kumpaner, nøjes med at begå overgreb på det lokale demokrati en gang på valgdagen. Næh det forsatte skam hele dagen på den matrikel, den dag, hvor valghandlingen skulle foregå. For sjov skyld vendte Karen og jeg tilbage til Bagenkophallen, 30 minutter før stemmeafgivelsen var forbi.

Ganske korrekt, så var der igen en bil parkeret med valgreklamer på. Igen blev Ulrik Kølle gjort opmærksom på overgrebet. Denne gang truede han med, at politiet nu var involveret; nogle havde åbenbart taget hans valgplakater – den påstand trak han meget hurtigt tilbage, da det gik op for ham, at det dermed ville implicere ham; så ville han jo indrømme at han havde forbrudt sig mod valglovens bestemmelser.

§ 56. Valgstyrerne kan bestemme, at der i stemmelokalet foruden de personer, som forestår afstemningen, kun må opholde sig vælgere, der skal afgive stemme. Endvidere kan valgstyrerne begrænse antallet af tilstedeværende vælgere, når ordensmæssige hensyn kræver det. Valgstyrerne påser, at vælgerne ikke udsættes for valgagitation eller anden form for holdningsmæssig påvirkning i valglokalerne eller andre steder i umiddelbar tilknytning hertil. De tilstedeværende skal i øvrigt rette sig efter valgstyrernes anvisninger.

Næste naturligt skridt for den forsmåede venstremand, var så at eskalere konflikten, og true mig med et fysisk overgreb, men det holdt op igen, da jeg trådte et skridt længere frem og indbød ham til at starte festen … det er nemlig det, som er det sjove med dem der begår overgrebene … de tror de har kontrol over dig, og hvis de ikke har, så tror de at de kan få det ved at true dig til at makke ret.

Den hvide mands land

Der kan være fordele ved at bo i den hvide mands overregulerede pseudociviliserede land. Der er regler, som skal regulere vores adfærd. Regler, som dem på toppen, tror ikke gælder for dem. Men det gør de. Vi skal bare lade være med at være bange for dem, når de puster sig op. Vi skal ikke tøve med at stille os på bagbenene, og bide fra os.

Det er på den måde at de fatter, at de ingen reel magt har over dig som menneske – ligesom de andre idioter derude, som ikke har fattet den grundlæggende regel; individets ret til selvbestemmelse er ukrænkelig – Derfor råb op. Lav ballade. Begå civil ulydighed, når idioterne, systemerne og reglerne er for rigide …

Det er, som jeg ser det her på falderebet, det tragikomiske ved at betragte menneskedyret udefra. Vi er smaddergode til at tro på vores egen gyldne evne til; at hitte på fornuftige regler, der adfærdsregulerer individets opførsel, men sidder du tæt på magten, så bliver du blind; så gælder spillereglerne ikke for dig.

Ligesom med de store sportsstjerner, som vi gladeligt sidder og hepper på, når tilværelsens ulidelige tomhed fordøjes foran komaalteret.